304L çelik

Prodhimi Spotlight: 304L

lloj

tub Seamless & ngjitur

Poligon ngjitur Fittings

Rakordet & Fittings Presioni

Sizes

1/4 "përmes 24"

1/4 "përmes 48"

Të gjitha përshkrimet

oraret

Sch10s, 40s, 80s, 160 & XXS

Sch10s, 40s, 80s, 160 & XXS

Të gjitha përshkrimet

Standardet ASTM

bar

Poligon Saldo Fittings

forgings

Tub, ngjitur dhe Seamless

Tube, ngjitur

Tube, Seamless

pjatë

A 276

A403

A182

A312

A249

A213

A240

Prona minimale fizike

forca elastik

Yield Forca

zgjatim

fortësi

70KSI / 485 MAP

25 KSI / 170MPA

40%

RB 92 max

Përbërja kimike (wt%)

C

Mn

P

S

si

ni

Cr

fe

0.030 Max

2.00 Max

0.045 max

0,03 max

1.00 max

8,0-11,0

18,0-20,0

ekuilibër