përpunimit të metaleve profesionale. personelit me përvojë dhe të pajisur

Kërkesë një urdhër

Mirë se vini në kompaninë tonë

Rreth nesh

Shanghai Tri-Round Stainless Steel Corp, vendosur në Kinë Shanghai, tregjet, prodhon dhe rezervat e një gamë të gjerë të çelik inox tuba seamless dhe ngjitur, pajisje, dhe sende në krahasim me materiale çeliku inox. Ne e kemi kapacitetin dhe përvojën për të përmbushur kërkesat e konsumatorëve për një zgjidhje totale të nevojave tuaja për standard, si dhe projekte të veçanta. Kompania është themeluar në vitin 2003.

Latest nga Blog Lajme

  • Posted on October 28, 2020 by IAC Desk in Metals China’s imports of steel semis over January-August skyrocketed ten folds on year to a total of 11.4 million tonnes, according to data from China’s General Administration of Customs (GACC), and the surge contributed greatly to China’s re-emergence a...
  • Iron ore futures dropped to $116.5 per tonne, the lowest since August 10th, after recent data from SteelHome consultancy showed China’s iron ore inventories at major ports rose in the week ending October 23rd, the fifth consecutive weekly increase. Iron ore prices surged to a 6-1/2-year high o...
  • Chinese National Day in China in 2020 2020 brings a bumper break for National Day and Mid-Autumn Festival with the holidays starting on October 1st and lasting until October 8th. Two of the holidays will be compensated by working days on Sunday September 27th and Saturday October 10th. When is Ch...
  • The price of hollow steel sections in the Northern European domestic market went up this week because of the current price surge in raw materials, market sources told Fastmarkets on Wednesday September 2. Fastmarkets’ price assessment for steel sections (medium), domestic, delivered Northern Eur...
  • Domestic prices for hot-rolled coil in Europe were expected to continue to rise, supported by long lead times and reduced output from EU mills as well as a lack of import offers, sources told Fastmarkets on Tuesday September 8.    
284147787
28477829
28463780
28454318
28445754
28443134
28433411
28432698
28427802
11111
284823297
284741860
284619299
284524753
284452862
284342254
284239739